Studie & Adviesbureau

Een visueel communicatieproject is een professioneel ontwerp om signalisatiesystemen uit te werken die efficiënt, economisch verantwoord en eenvoudig te implementeren zijn.

Bekijk hoe wij u kunnen helpen  

  Analyse Verplaatsingsstromen

De sleutels van een goede oriëntatie zijn met een minimum aan informatie de gebruikers de juiste weg te tonen. Daarnaast moest een goed uitgewerkt signalisatiesysteem ook een visuele ondersteuning van het imago van uw organisatie nastreven.

Meer over signalisatie  

  Project Management

WinWin neemt het volledige beheer van uw project in handen en voert uw signalisatieconcept uit van A tot Z. De implementatie en de opvolging van uw projecten maakt integraal deel uit van onze dienstverlening.

Uw project in goede handen  

  Grafische Vormgeving

Grafische vormgeving is het design dat men geeft aan communicatie-, signalisatie- of informatiesystemen. Een grafische metafoor is vaak de basis van het ontwerp dat dienstig is om de bezoekers in te wijden in de filosofie van het gebouw.

Lees verder over grafische vormgeving  

 

samenwerken met winwin betekent

een gepersonaliseerde signalisatie-oplossing, hoogstaand design-materiaal en een snelle service

Onze missie is, dankzij visuele communicatie, een omgeving te creëren waarin uw medewerkers en uw bezoekers zich behaaglijk voelen en waarmee uw identiteit wordt onderstreept. Onze consultants hebben als opdracht de beste signalisatieconcepten uit te werken en zullen u begeleiden in de uitwerking en in de realisatie van uw projecten op het vlak van visuele communicatie.